Hijiki alge ir visaromátiskáká un garsas piesátinátáká no visám algém. Atliek to pievienot édienam pavisam nedaudz,un neatvairámá júras garsas bukete garantéta ik kumosá.
Hijiki alge ir brúná krásá,bet to sagatavojot,tá iegúst melnu krásu.
Alge ir loti iecieníta gan Japáná,gan Kíná un Spánijá,tápat ká vairums algu,nopérkama eko veikalá,no kurienes arí nák sí recepte.
Sádi pagatavota hijiki alges garsa ir kaut kur starp kaltétiem astonkájiem un vítinátu zivi.
Hijiki alge dekoré jebkuru édienu,ká arí édama ká tapa (uzkoda).
Kraukskíga un garsíga.
Pagatavosana:
-sauja hijiki alges,
- 1-2 téjkarotes olívellas
Pagatavosana:
Panná lej ellu un kad tá karsta,pievieno hijiki algi,kuru dazreiz apmaisot cepj,kamér tá paliek kraukskíga.
Nav komentāru:
Ierakstīt komentāru