sestdiena, 2013. gada 2. februāris

Biskvíta cepumi


So recepti jau pusaudza gados man iedeva krustmáte. No tá laika lielákoties ir cepts péc sís receptes- gan apgáztás kúkas, gan visdazádákás tortes un  cepumi. Músu gimené sai receptei tika dots nosaukums no trís olám.
Mana mamma ir liela kúku cepéja un zinu, ka biezi vien vina cepj kúkas arí péc sís receptes.
Te visu pamatu pamatá ir vienkársíba, minimáls laika patérins un ekonomiskums, kad kaut ko ne no ká var uzcept pat tad, ja májás neká nav. Un rezultáts vienmér garantéts- GARSÏGI.
Biskvíta masu var izcept gan cietáku, gan míkstáku. Tas atkarígs no pievienoto miltu daudzuma. Ja grib riktígi cietus un kraukskígus cepumus, tad miltus liek par glázi vairák ká norádíts sajá recepté.

Vajadzígs:

- 3 lielas (XL) izméra olas,
- gláze miltu,
- gláze cukura

Pagatavosana:

Pie olám pieber cukuru un maisa (es gan putoju ar mikseri, tá átrák), lídz izskíst cukura graudini. Maisot ar karotilai nekas necerkst un nekádígi savádák lai nejút cukurgraudinu klátbútni.
Var jau likt arí púdercukuuru, tas tikai  aiztaupís laiku un púlinus :)

Tad liek klát miltus un smuki iemaisa ieksá.

Iegúto masu lej cepamtrauká (ja parastais, tad jáietauko, es parasti izmantoju silikona) un cepj sakarsétá cepeskrásní aptuveni 25- 30 minútes.
Gatavs tad, kad iedurot zobu bakstámo kocinu nekas pie tá nelíp.






Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru